Συνδεσμος Οιτυλιωτων

Αθήνα, Αττικής
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Αρετή Βελλοπούλου-Ζαρρέα

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΤΟ ΟΜΗΡΙΚΟ ΟΙΤΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

                                        ΣΟΦΙΑ - ΜΠΑΝΣΚΟ - ΡΙΛΑ
        
             


              ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ & SPA ΣΤΙΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ
                                  Μοναδική προσφορά 170 Ευρώ

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012                                                                                      4 ΗΜΕΡΕΣ

1η ΗΜΕΡΑ :  ΑΘΗΝΑ - ΣΟΦΙΑ
Aναχώρηση στις 07:00 το πρωί, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ για καφέ και στον ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ επί της εθνικής οδού για γεύμα προαιρετικά. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για ΣΟΦΙΑ μέσω ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ (διέλευση συνόρων και μικρή στάση στα DUTY FREE).
'Aφιξη το βράδυ στο πολυτελές ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ : ΣΟΦΙΑ (ξενάγηση) - ΜΠΑΝΣΚΟ
Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης της Σόφια. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον Καθεδρικό ναό του Alexander Nevski, την Βυζαντινή Εκκλησία της Αγίας Σοφίας που είναι η πιο παλιά και έδωσε το όνομα της στην πόλη, την άσβεστη φλόγα του άγνωστου στρατιώτη, το εθνικό θέατρο, το ναό του Αγίου Νικολάου, το κοινοβούλιο, την Όπερα, την γέφυρα των αετών κ.α. Ελεύθερος χρόνος για αγορές και βόλτα στο κέντρο της πόλης.  Αργά το μεσημέρι θα ξεκινήσουμε για το Μπάνσκο.  Το Μπάνσκο κατά τη χειμερινή περίοδο,  θεωρείται ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα των Βαλκανίων και τους υπόλοιπους μήνες, ένας από τους καλύτερους φυσιολατρικούς προορισμούς.  Βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Πιρίν, πλούσιο σε λίμνες, καταρράκτες, σπήλαια και αιωνόβια δέντρα το οποίο περιλαμβάνεται στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας φυσικής κληρονομιάς της UNESCO.
'Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ : ΜΠΑΝΣΚΟ - ΡΙΛΑ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το όρος Ρίλα όπου θα επισκεφτούμε το ιστορικό, ομώνυμο μοναστήρι και το μουσείο του με τα ανεκτίμητα ιστορικά και θρησκευτικά κειμήλια. Το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη της Ρίλα, γνωστό απλά ως μοναστήρι της Ρίλα, είναι η μεγαλήτερη και πιο φημισμένη ορθόδοξη Μονή στη Βουλγαρία. Σύμφωνα με την παράδοση ο ερημίτης 'Αγιος Ιωάννης ο Ρίλας ζούσε σε μια σπηλιά κοντά στο μοναστήρι, το οποίο χτίστηκε από τους μαθητές του.  Τα λείψανα του φυλάσσονται στη Μονή.  Το 1976 ανακηρύχτηκε εθνικό ιστορικό μνημείο της χώρας και το 1983 χαρακτηρίστηκε από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.  'Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο της ημέρας στην διάθεση σας να απολαύσετε το Αλπικό τοπίο και να την αξιοποιήστε όπως εσείς θέλετε.  Σας προτείνουμε να χαλαρώσετε στις εγκαταστάσεις του SPA του ξενοδοχείου, την θερμαινόμενη πισίνα, τη σάουνα, το χαμάμ και το γυμναστήριο.  Απολαύστε το αλπικό τοπίο πίνοντας ένα καφέ στο σαλέ δίπλα από το τζάκι.  Οι πιο τολμηροί μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στα χειμερινά σπορ μεταβαίνοντας με αναβατήρες στο χιονοδρομικό κέντρο μέσω ενός ολόλευκου χιονισμένου τοπίου ή να επισκεφτούν την πόλη του Μπάνσκο με την πρωτότυπη αρχιτεκτονική της βουλγαρικής εθνικής αναγέννησης να γευτούν τις ντόπιες μαγειρικές σπεσιαλιτέ και να αγοράσουν τοπικά προιόντα.
Το βράδυ δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ : ΜΠΑΝΣΚΟ - ΣΑΝΤΑΣΚΙ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα, με στάση στο Σαντάσκι για μια σύντομη γνωριμία με την όμορφη πόλη που είναι κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον ΜΠΑΝΣΚΑ και ΜΠΡΣΤΙΤΖΑ όπου έχει πάρει το όνομα της από τον Βούλγαρο επαναστάτη ΓΙΑΝ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ και είναι γνωστή για τα ιαματικά της νερά και την φθηνή αγορά της.
Με τις ανάλογες στάσεις θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα.

Τιμή συμμετοχής :  170 Ευρώ

ΠΕΡΙΛΑΜBΑΝΕΙ :
  •            Μεταφορές με πολυτελή, κλιματιζόμενα πούλμαν
  •            Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*, σε δίκλινα δωμάτια
  •            Ημιδιατροφή, 4 πρωινά & 3 δείπνα
  •            Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  •            Αρχηγός - συνοδός, τοπικός ξεναγός, ΦΠΑ
_____________________________________________________________________________________
ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟURS - ΘΕΜΙΔΟΣ 6 - ΜΑΡΟΥΣΙ Τ.Κ. 151 24 - ΤΗΛ: 210 612 9946, 210 802 9494 - FAΧ : 210 802 1868
                                                              http://www.omoniatours.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου